elauridsen

Heinrich Kemmler [Warhammer: Fantasy / Warhammer: Age of Sigmar]

Heinrich Kemmler [Warhammer: Fantasy / Warhammer: Age of Sigmar]

Jeg fik malet en necromancer mere, den nok mest klassiske necromancer (udover den store necromancer som jeg også er i gang med) i Warhammer verdenerne: Heinrich Kemmler.

Jeg er ikke helt tilfreds med ham, kunne ikke få ham til at klikke helt og fotografierne fremhæver desværre de dele jeg føler ikke spiller helt men som man ikke mærker så meget “i hånden”. Washen er blevet lidt for dominerende og “poolende” visse stedet, men i det mindste skal en necromancerne gerne se lidt beskidt ud. Jeg overvejer lidt om en sort havde været bedre end en brun, men den går på den anden side godt med kranierne. Og der hvor den poolede passer faktisk konsekvent med at der skulle være en lyskilde til venstre for figuren, passende med hvor dens “lampe” skelethovede er, så det er vel altid noget.

Samlet er han fin til brug til rollespil og andet men ikke en jeg er stolt af – og slet ikke konkurrenceværdig, men det niveau er jeg anyway ikke på endnu så brugbar gaming er vel fint at være tilfreds med.

Kommentarer

Leave a Reply