Skaven - Warlord [Warhammer: Fantasy / Warhammer: Age of Sigmar]

Skaven – Warlord [Warhammer: Fantasy / Warhammer: Age of Sigmar]

Efter den store Skaven/Nurgle hær i januars White Dwarf blev min langevarende trang til at lave noget Skaven vækket igen.

Jeg har altid været glad for primært Clan Skryre og Clan Moulder med vanvittige opfindelser og væsner, så det blev en gruppe Stormfiends og en Warlord for at have en mindre model at teste på.

Den kan så ses herunder, mød Krik Slatespine, Herre af Klan Gritrik. De holder til huler der gennem gnawholes forbinder Shuish og Chamon. Derfor er deres farver en blå med grønlige toner og deres leder og våben har spotfarven dyb rød, som afkølende metal. De har tætte bånd til Klan Skryre og er meget mekanisk anlagte. De har dog også handlet med Moulder og Pestilens, omend deres forhold til disse er mere pragmatisk.

Jeg har altid godt kunne lide blå/røde farveskemaer, og den kølige blå med grønne toner og mørke røde gør sig rigtig godt sammen. Jeg har som altid brugt (lidt for) meget wash, men på den anden side har jeg udvidet mit repertoire fra Aggrax Earthshade til Seraphim Sepia, hvilket giver et mere gulligt beskidt udseende hvilket passer godt til Skaven frem for ren mørkebrun.

Leave a Reply