Rollespil og figurspil købt i marts

Rollespil og figurspil købt i marts

Jeg har i lang tid været lun på rollespils-systemet i Infinity universet, både fordi det lød rimelig strømlinet baseret ud fra figurkrigsspillet men endnu mere fordi universet gav en del muligheder og ikke var så grimdark som 40k eller eksistentialistisk dystert som Eclipse Phase.

Min trofaste tyske butik til alt der har med figurer og rollespil at gøre havde det aldrig på lager udover i limited ekstrem dyr edition udgaven – og sådan som rollespilsbøger bliver slidt ville jeg ikke nænne at benytte en dyr LE som primær bog.

Meget passende kom det på lager – endda med flere ekstra bøger – op til min fødselsdag i sidste uge, så det blev sammen med nogle af de andre ting jeg havde kigget på i nogen tid til min fødselsdagsgave fra mig til mig.

På billedet er der (fra top venstre):

 • Infinity: Operation Cold Front (med ekstra) [figurer til figurkrigsspil]
 • Infinity: Beyond Operation Cold Front [figurer til figurkrigsspil]
 • Hordes: Grymkin – Cask Imps [figurer til figurkrigsspil]
  Nogle af mine yndlings “modstandere” til low-level spiller i Iron Kingdoms (som mine tidligere rollespilsgrupper nok kan nikke genkendende til), så jeg kunne ikke stå for figurene
 • Infinity: Third Offensive [bog figurkrigsspil]
 • Infinity 2nd Edition Revised [bog figurkrigsspil]
  Jeg ved godt at N3 er den aktuelle udgave, og har da også haft den på hylden i nogen tid, men det var sidste eksemplar og den var sat meget ned så for historiens skyld tog jeg den med – plus jeg nåede at købe de andre N2 bøger, så nu har jeg den edition komplet
 • Necromunda: Gangs of the Underhive [bog figurkrigsspil]
  Jeg har været vild med Necromundas setting og lore siden det første spil kom i 90erne, Necromunda delen af Codex: Imperealis bogen er da også den jeg har læst oftest nok, så de havde ligget i min købsliste længe
 • Infinity: Players Guide [bog rollespil]
 • Necromunda: Rulebook [bog figurkrigsspil]
 • Infinity: Corebook [bog rollespil]
 • Infinity: Gamemaster’s Guide [bog rollespil]
 • The Other Side: Core Rulebook [bog figurkrigsspil]
  Ikke et system jeg umiddelbart regner med at investere i, ingen af faktionerne har fanget mig endnu i hvert fald, men det er jo “jord-siden” af Malifaux, så den skulle anskaffes
 • Infinity: Adventures in the Human Sphere [bog rollespil]
 • Infinity: Quantronic Heat [bog rollespil]

Jeg har i hvert fald samlet en god del science fiction figurer, herunder også Infinity, som props til en science fiction kampagne. Nu skal jeg bare finde tiden, energien og gruppen til at spille det.

Leave a Reply