elauridsen

Blood Bowl Goblins og 40k Knights

Blood Bowl Goblins og 40k Knights

Jeg har i lang tid haft Warhammer 40,000 Imperial Knights: Renegade spillet stående, omend jeg ligesom alle andre købte det for at få de to knights billigt – fandt det i sin tid som rest-salg til 700kr, mindre end én knight koster normalt. Nu er de så endelig samlet, endte med at samle dem som spillet foreslår for ikke at skulle tage for megen stilling. Jeg kunne have magnetiseret dem, men synes figurer kan blive lidt “løse” på den måde og er faktisk gået den modsatte retning og har limet de fleste bevægelige dele af samme grund. Konceptet er fint, men bryder mig ikke om at en figur er mere wibbly-wobbly end en timelord gadget. Så skal de bare males…

Det samme gælder Goblin Blood Bowl holdet, der har en del ForgeWorld forstærkninger i form a secret weapons brugerne. Der skulle dog have været en pakke mere, som kan ses på mit indkøb i sin tid, men der var ikke det indhold i der burde have været men et sæt arme til Necromunda Goliaths. Jeg bemærkede det ikke før, da indpakningen er korrekt og blisterpakken var så fyldt med resin-dele af man ikke kunne se hvad det var før den blev åbnet. I det mindste kostede de det samme, men jeg har nu kontaktet dem om det alligevel. Vi må se, ellers må jeg jo skaffe lidt ekstra Goliaths og gå all-in på muskelbundter. God salgsstrategi egentlig…

Kommentarer

Leave a Reply