elauridsen

Troll [Blood Bowl]

Troll [Blood Bowl]

For lidt tid siden fik jeg min Blood Bowl trold færdig, der samtidig fungerede som test skema for goblin holdet (og på nogle områder orc’er i forhold til hvordan jeg kan udnytte contrast malingerne).

Både trolden og goblinen er malet med Orc Flesh constrast, trolden har bare Zandri Dust (lys brun/mørk ben) som base og goblinen Corax White. Jeg nævnte orc’er, for ud fra disse erfaringer får de så en base af Wraith Bone så de forhåbentlig burde ramme et sted imellem disse to i tone.

Jeg er godt tilfreds med farveskemaet på deres rustning, gul og lilla giver det “pop” der fungerer godt til Blood Bowl men er samtidig tro mod de klassiske goblin farver. En lys “chokolademælk” brun (brugte en Vallejo farve hvis navn jeg ikke lige kan huske, men reelt gør det ikke noget om det bliver ens fordi goblins) til tøj og læder gør det samtidig tydeligt at de ikke er så sofistikerede som racer der gør deres ting mere kunstfærdige.

Hvad jeg ikke er så tilfreds med er at lakken blev meget blank, det er egentlig en satin men det ligner mest af alt en gloss. Jeg rystede ellers dåsen grundigt og gav det samme afstand og omgang som normalt, men hvad. Jeg glæder mig til at vi kan få spray-booth’en i garagen færdig når det bliver varmere (ikke sjovt at bygge og rode med udsugning om vinteren) så jeg kan skifte væk fra sprays.

Kommentarer

Leave a Reply