Anime figurer og merchandise

Jeg har ofte talt med folk om anime figur samlinger, her er lidt billeder fra udgangen af 2019, det er er ikke kommet så meget til siden.

Figurer

Derudover har jeg dog en Lina Inverse garagekit, som der nok skal komme billeder af når jeg kommer til at samle det.

Plushies

Wallscrolls

One thought on “Anime figurer og merchandise”

  1. Hej mit navn er Gia, og jeg fandt dig gennem “My Figure Collection” og så dig eje en figur, jeg har ledt efter i meget lang tid. Jeg ved, at du har været inaktiv på MFC, så jeg tænkte på, om du ville sælge dette tal til mig. Jeg så også, at du gav tallet en 6/10, så jeg følte, at du var utilfreds med dette tal. Den figur, jeg nævner, er “Tony Taka, Pink Maids” Hvis du kan komme tilbage til mig om, hvordan du har det, eller om du er villig til at sælge eller ej, eller endda hvis du allerede har solgt figuren. Jeg beklager den mærkelighed i denne besked, jeg har virkelig ledt hårdt efter. Tak igen, hvis du læser dette, kom snart tilbage til mig.

    -Gia

Leave a Reply