Clockwork Planet købt færdig

Clockwork Planet købt færdig

I sidste uge fik jeg købt resten af Clockwork Planet manga serien på engelsk. Jeg købte bind 1 da vi var i London tilbage i april 17 samtidig med at anime serien kom, og så kom jeg væk fra det.

Jeg har set på den jævnligt, når jeg var i Faraos, og besluttede at nu skulle jeg have den færdig, for det er træls at have serier stående ufuldendt.
Plus nu havde de endelig en serie jeg var i gang med, de har et godt udvalg men aldrig hvad jeg mangler, hvilket delvis skyldes at jeg per definition køber ting på tysk frem for engelsk, hvis jeg kan få dem derpå, da de både er billigere og bedre oversat, så mit køb af ting på engelsk er ting der ikke er udkommet på tysk (for lidt forskel i hvad der udkommer på de to markeder er der, Amerikanerne har lidt mere science fiction og især superhelte men Tyskland står stærkere inden for shoujo og lignende genrer – de engelsktalende lande vil tydeligvis have mere action og tyskerne har en slet skjult følsom side).

Leave a Reply