8x Khorne Bloodletters [Warhammer: Fantasy / Warhammer: Age of Sigmar / Warhammer 40.000]

8x Khorne Bloodletters [Warhammer: Fantasy / Warhammer: Age of Sigmar / Warhammer 40.000]

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er blevet meget glad for Citadel Contrast malinger, og medens jeg sad og malede på en Blood Angel Captain indså jeg at jeg med hjælp af dem hurtigt* kunne få en stak Bloodletters færdige, og som tænkt så gjort, her er 8 af dem klar – for det skulle jo være Khornes tal.

De kunne helt klart have været bedre, men jeg havde en del problemer med at det føltes som om at mange detaljer og kanter “flyder ud” på dem. Jeg ved ikke om det er fordi er er gamle og kvaliteten afspejler det, kan ikke huske om de altid var sådan og har ikke nye at sammenligne med, eller fordi noget gik galt da jeg grundsprayede dem – det er trods alt set før at sprays æder lidt af overfladen hvis man er lidt for gavmild.

Jeg føler dog at jeg har fået det bedst mulige ud af dem i forhold til mindst muligt arbejde for at få et tollerabelt resultat, så det er vel en succes selvom det ikke er perfekt.

* I forhold til min standard

Leave a Reply