Thagrosh, Prophet of Everblight Classic Sculpt [Hordes]

Thagrosh, Prophet of Everblight Classic Sculpt [Hordes]

Så fik jeg malet lidt igen, har været så stresset at jeg ikke kunne overskue det selvom det ironisk nok samtidig er noget af det jeg renser hovedet ved, men sådan er stressede perioder så frustrerende.

Nu er Thagrosh i det klassiske udseende gjort færdig, købt før de reviderede sculptet dog så virkelig klassisk. Jeg er vild med de effekter jeg kan få med contrast på områder som hans rune-udsmykkede rustning og våben, det passer godt til det iskolde nord.
Det rammer dog samtidig dilemmaet i min tilgang til Everblight, de farver jeg vælger passer godt til dem men de bliver meget blege. De ser ikke så i øjnefaldende ud så, men det passer godt til deres baggrund – og ikke alt behøves vel være kraftige pangfarver (jeg kigger på jer, 40k Space Marines).

Leave a Reply