elauridsen

Mechanicum Magos og Thallax leder genmalet [30k]

Mechanicum Magos og Thallax leder genmalet [30k]

Jeg er begyndt at genmale mit mechanicum, da jeg (endelig) har fundet et tema, en konflikt at basere dem på. Det samme gælder mine knights og potentielt titan, men mere om dem på et senere tidspunkt – der er en dybere mening, så kan afsløre hvilken konflikt det er på det tidspunkt. Disse her er netop malet i titan legion spot farver da de jo understøttes af horder af mechanicum tilbedere, så der er nogle farver at gå ud fra indtil videre.

Jeg er noget mere vild med det sorte og hvide end den lyse blå som jeg havde før, hvor jeg tænkte støtte til UltraMarines men det er jeg gået væk fra da Imperium Secundus godt nok er spændende, men det rød-blå skema fangede mig ikke virkelig – især ikke når der også skulle tænkes knights og mechanicum ind. Så må Space Marines være en gruppe og det mekaniske en anden i samlingen – måske støttet af lidt guardsmen som support fra riddernes retainers.

Kommentarer

Leave a Reply