Overlord mangaer købt

Overlord mangaer købt

Flere af mine venner har gennem meget lang tid været glade for Overlord franchisen, og efter at Ainz og Albedo kom med i mobil-spillet AFKArena (som jeg må indrømme jeg har spillet dagligt i et år nu or so) blev jeg dagligt mindet om den.

Jeg kendte grundkonceptet, men jeg endte med at læse kapitel et af mangaen online ulovligt og fandt den så god som anbefalet, og tegnestilen var også ret tiltalende. Som mangeårig MMORPG spiller (og guildmaster for utallige guilds gennem tiden) er den også ret let at relatere til på et eller andet plan må jeg indrømme. Jeg endte derfor med at bestille de første 12 bind, som jeg nu er ved at læse igennem.

Jeg ved godt den oprindelige udgave er light novels, men jeg skal begynde et sted. Udover mangaen er jeg også begyndt på anime serien nu vi også har et Wakanim abonnement (på grund af Cells at Work blandt andre derudover).

Leave a Reply