elauridsen

Gwangee Gogetters, Lizardmen Team [BloodBowl]

Gwangee Gogetters, Lizardmen Team [BloodBowl]

Gwangee Valley er en dal med en flad bund med store lysninger mellem junglens træer, perfekt til at opbygge træningsbaner og stadioner.

Givet dette er der flere store spawnings af spillere fra pølerne i området, men på trods af dette har det lokale hold aldrig nået ud over Lustrian Super Leagues. Måske dette skyldes deres forkærlighed for struktur omkring kampene, noget der ikke just kan siges om kampene i Den Gamle Verden – især ikke efter NAFs kollaps.

Deres ny træner, starseer Qrazdocl-kra’e, har dog sat sig for at ændre på dette, givetvis ansporet af denne sæsons sponsorer fra Lustrian Litigators, der er ude på at øge deres marked og med rette har set chancer for sagsanlæg omkring kampene.

Kort over Lustria

Kort over Lustria, lizardmens hjemland

Holdmedlemmer

Spillerne på holdet kommer fra de samme spawnings, således har hver type lært samarbejde og koordinering fra det øjeblik de klækkede og kravlede ud af deres æg.

 1. O’amo’ella’u, Saurus Blocker. 80.000GP.
  Nogle gange har sportstjerner uventede hobbyer ved siden af, eller i hvert fald sponsorater der lader det se sådan du. Således er O’amo’ella’u efter sigende en ferm bager, hans navn er i hvert fald brugt som garant og reklamere for det populære bageprodukt Oamo.
 2. Krin-xltuzcar, Saurus Blocker. 80.000GP.
  Krin-xltuzcar har en vane med at efterlade dele af modspillerne liggende på banen, hvilket har ledt til begrebet Krins Krans blandt holdets fans, der højlydt opfordrer ham til at skabe det.
 3. Xaqen-chu’a, Saurus Blocker. 80.000GP.
  Xagen er godt nok fra sammen spawning som de andre saurus på holdet, men under holdets rejser udviklede han en forkærlighed til en lille Norse landsby på spidsen af en landtange af Lustria og tilbringer det meste af den tid, hvor han ikke træner og turnerer med holdet, på at overvåge den.
 4. Hur-na’ektux, Saurus Blocker. 80.000GP.
  Hur-na er kendt for at fange modstanderne i sin favn og knuse dem i hans jerngreb. Hans fans har derfor lavet tilråbet “Come Hure for Hu(r)gs!”
 5. Olho’accip, Saurus Blocker. 80.000GP.
  Grundet hans ætsende spyt og tendes til at bide har ‘accop fået tilnavnet Acid i stedet for hans rigtige navn blandt fans i Den Gamle Verden.
 6. Gwango’eqe’antu, Saurus Blocker. 80.000GP.
  Gwango’eqe’antu blev som ung spawnling bortført af “opdagelsesrejsende” og taget med til den gamle verden, hvor han blev opdraget til at være tjener/slave for adelige i Eilhart. Han stak dog af, kæmpede sig gennem vagterne omkring byen og kom til sidst til Marienburg. Han havde fået en grov forståelse af de varmblodedes sprog, så det lykkedes ham at finde havnen, hvor han skjulte sig på et andet skib med opdagelsesrejsende og kom dermed tilbage til Lustria. Hans historie er senere blevet kendt gennem Cabalvision produktionen “Gwango Unchained” af den berømte instruktør Qwintello Tarantinello.
 7. Chas’zcetzcoch, Skink Runner. 60.000GP.
  Chas var den hurtigste løber blandt sine fæller, måske derfor han fik det længste navn for at gøre konkurrencen mellem dem mere fair når de blev råbt op under løbetræningen.
 8. Ilchatl-kro, Skink Runner. 60.000GP.
  Ilchatl-kro har, ligesom de fleste andre Lizardmen, et stort had til Skaven, men hans er om muligt endnu større efter et opgør med Under-Mousillon Murines, hvor flere af deres spawnmates blev dræbt. Da Ilchatl-kro altid har lagt stor vægt på synkron-løb var det et ekstra hårdt slag for ham i forhold til de andre.
 9. Tiyuch-ge, Skink Runner. 60.000GP.
  Tiyuch-ge blev opkaldt efter den lyde de lange græsstrå lavede når han løb gennem dem sammen med hans latter, t-swish gegege, t-swish gegegee.
 10. Tux-ceroaxx, Skink Runner. 60.000GP.
  Tux blev udvalgt til maskot for et system til magiske maskiner blandt nogle fritænkende sportsfans blandt Colleges of Magic.
 11. A’uxol, Chameleon Skink. 70.000GP.
  A’uxol var den anden i sin spawning, og han dukkede altid op i sin førstes sted – så meget at ordet auxilary blev opfundet, eller det siger den i hvert fald selv. Hans evner til at dukke frem og tage andres sted er i hvert fald uden sidestykke – måske på nær hans spawning bror O’ctzik-xo, men hvem kan se forskel på dem hvis de ikke tydeligt har et nummer på.
 12. O’ctzik-xo, Chameleon Skink. 70.000GP.
  Egentlig var O’ctzik-xo den ottende i spawningen, der også talte hans bror A’uxol, men da ingen kan kende forskel på dem kunne han lige så godt være den anden – folk ser alligevel aldrig mere end en eller to af dem ad gangen, hvis da overhovedet…
 13. Yottactetl, Kroxigor. 140.000GP.
  Yottactetl blev kendt i Den Gamle Verden som del af en optræden på Cabalvision, hvor hans danseagtige bevægelser trods hans store form opvejede hans manglende evner til at sige andet end første del af hans navn, “Yotta, yotta…”

Folkene bag holdet

 • Qrazdocl-kra’e, træner / starseer.
 • Xep-qoxcax, læge. Mangler figur
 • Krulpul-xu’a, mage priest. Mangler figur
 • Sponsor: Lustrian Litigators, the primal lawyers of Lustria.

Billederne er ikke fantastiske, men man kan da se det farverige hold og deres træner.

Kommentarer

Leave a Reply