elauridsen

Beaumaris Questoris Knights [Adeptus Titanicus]

Beaumaris Questoris Knights [Adeptus Titanicus]

For nogen tid siden havde jeg brug for et afbræk fra at male de normale figurer, jeg var simpelthen gået død i udtrykket. Derfor købte jeg nogle Knights, men vanen tro kom fokus væk fra at male (jeg er virkelig dårlig til at holde fokus generelt…), og sidenhen er det endt med at jeg har en komplet Titanicus range stående manglende maling >.<

Nu er de første tre dog færdige!

Jeg valgte House Beaumaris da jeg fandt Titandeath slaget utroligt passende til de større titaner og mængder knights. De vil så støtte Legio Defensor når jeg får nogle rigtige titaner malet.

Jeg følte mig ikke helt skarp nok til at male deres mærke på skjoldet, derfor der kun er en grøn plet (indtil videre) og det . samme gælder bannerne, de kan få reel udsmykning senere når de eventuelt har vundet nogle slag (som om det sker dog, jeg er endnu dårligere til at få spillet end malet…)

Den mindre skala (jeg lægger en sammenligning op senere) har dog ikke givet dem mindre detaljer, det er næsten det samme som de store bare mindre, så der har været rigeligt finurligt at få farvet, men jeg er nu ok tilfreds . med dem.

Baserne ligner asfalt, da det passede til det mere urbane Beta-Garmon II. Striberne er et forsøg på at antyde skala, men de burde reelt have været endnu mindre.

Kommentarer

Leave a Reply