Sisters of Battle – Palatine [Warhammer 40.000]

Sisters of Battle – Palatine [Warhammer 40.000]

Eller Adeptus Soritas hvis man hellere vil have de ny navne end de klassiske Sisters of Battle.

For lidt tid siden fik jeg malet denne færdig, jeg har antydet den før rundt omkring men havde for travlt med at gøre mit speciale færdigt til at få fotoerne lagt op.

Jeg havde lyst til at male gul og samtidig en ide til et kitbash hvor ånder af tidligere søstre støtter en kongregation af troende. Således blev Order of the Yellow Rose (mener ikke at det navn er brugt “officielt”) født, og det ledte tankerne lidt videre.

Ordnens kloster ligger på en paradis verden der stort set er en stor have, og deres tro siger at de tidligere rettroende fortsætter livet blandt roserne. Blomsterne afgiver en sødlig duft, der gennemtrænger alt på planeten og giver livet der en dulmet, dvask stemning selv under bøn, hvilket ledte mig til stemningen og musikken fra et af de bedste afsnit af en af mine yndlingsanimeer, planeten Dardanos i Kiddy Grade.

Figuren er lavet af en Adeptus Sororitas Palatine og en Dreadscythe Harridan, der mere eller mindre bare er sat på kappen så den svæver bag søsteren. Tanken er ret meget inspireret af en ånd på skulderen og især stands fra JoJo’s Bizarre Adventure anime og mangaen.

Den er stort set malet udelukkende med contrast malinger, måske blev lidt af plamagerne lidt tykke men samlet udmærket. Ansigtet drillede mig dog, jeg havde det ret godt og så da jeg skulle til at lakere den var noget løbet og jeg måtte genmale og så genmale igen etc. Det blev aldrig helt godt igen desværre.

Leave a Reply