Iron Kingdoms Borderlands and Beyond rollespilsbøger

Iron Kingdoms Borderlands and Beyond rollespilsbøger

Det er ikke en hemmelighed at jeg har synes om Warmachine/Hordes/Iron Kingdoms verdenen, og jeg har da også kørt flere rollespilskampagner deri (Iron Kingdoms), herunder en i Dungeons & Dragons 3.5 udgaven der kørte i flere år for omkring 10 år siden. Derfor har jeg da også købt Dungeons & Dragons 5.0 udgaven af verdenen, og for nyligt ankom så “Hordes siden”:

  • Borderlands and Beyond (bog)
  • Borderlands and Beyond: Survival Guide (bog)
  • Shadow of the Seeker (bog)
  • Borderlands and Beyond Game Master Screen
  • Iron Kingdoms: Cloth Map
  • Shadow of the Seeker Minatures

Håber jeg trods lille datter alligevel kan få kørt noget rollespil igen på et tidspunkt, og det er fedt at der denne gang er figurer til kampagnen (omend jeg nu også har Alexia og hendes risen der jo stammer fra den første 3.5 kampagne om the Witchfire).

Leave a Reply