Sons of Horus Space Marines [Horus Heresy]

Sons of Horus Space Marines [Horus Heresy]

Jeg har fået malet de første “almindelige” Sons of Horus space marines, som blev nok en tand lysere end dreadnaughten, men jeg kan nu godt lide farven selvom den ikke er deres helt klassiske tone (som dog varierer noget fra illustrator til illustrator og tekst beskrivelsen “sea green” er ret vag”).

Jeg er udmærket tilfreds med dem, det er (som hver gang ny stort set) de bedste space marines jeg har malet. Den grøn-blå er lidt blotchy på visse områder og har ikke dannet helt perfekte skygger, men det er acceptabelt.

En på et forum fik mig til at indse at jeg nok er for selvkritisk når jeg kigger på mine ting, ja de er er ikke perfekte, men de er heller ikke helt ringe og jeg lyder i retrospekt til tider næsten irriterende selv nedgørende i min kritik, så jeg må nok tage det som et punk for personlig udvikling at komme væk fra det mind set.

Leave a Reply