Sons of Horus Contemptor Dreadnought

Sons of Horus Contemptor Dreadnought [Horus Heresy]

Jeg har i mange år været vild med havblå-grøn, hvilket passer med den “ny” farve Sons of Horus space marine legionen fik efter deres navneskifte for at ære deres primarch Horus. Medens folk ofte maler dem en tand mørkere er jeg ret glad for en lidt lysere tone, hvilket man også ser i nogle illustrationer så det rammer dem ok i min bog.

Jeg faldt over at Army Painter har en speed paint i en den tone da jeg kiggede på farver til Necromunda Van Saar gangere, og så slog det mig at jeg jo havde en stak “heresy” marines i ældre armor marks fra Battle for Calth liggende som jeg aldrig fik malet på nær nogle få legionærer og en praetor, som jeg aldrig rigtig blev tilfreds med. Så nu gør jeg fra de yderst regelrette over til lederne af rebellionen, må se om jeg genmaler de andre eller hvad jeg gør, for jeg har en del helt umalede i første omgang men den praetor irriterer mig (men jeg så også en mere umalet, så det er ikke så kritisk).

Det første jeg fik færdigt var contemptor dreadnoughten, der viser både styrker og svagheder ved speed paints på større flader, hvor de danner lidt for kraftige skygge områder, de er lidt som GWs constrast malinger bare endnu mere wash skygge tendens. De fungerer om nok endnu bedre på de mindre, almindelige marines som jeg er tæt på at have klar.

Leave a Reply