Space Marine - Land Raider [Epic]

Space Marine – Land Raider [Epic]

Jeg fandt og fik malet den sidste af de gamle Epic Land Raiders, så jeg nu har et fuldt ti styks kompagni. I stedet for at modellere bannere på, som de var så glade for 30 år siden, valgte jeg blot at male dens lascannons guld frem for metal så den er adskilt.

Jeg ved det ligner at den højre lascannon er en smule blå, men jeg har flere gange malet det over i guld for at komme det til livs, så det må være genskær fra den blå krop.

Det næste i lille skala bliver nok et fly – men et af de moderne fra Aeronautica Imperealis der er samme skala som det moderne Adaptus Titanicus så skalaen matcher resten nogenlunde modsat de gamle Epic fly, der var alt for små i forhold til resten af Epic figurerne.

De første ni

Leave a Reply