Space Marine - Land Raiders [Epic]

Space Marine – Land Raiders [Epic]

Medens skalaen godt nok er forskellig, hvor det ny Adeptus Titanicus er er en tand større end det gamle Epic*, kom jeg frem til at mine få, ældgamle Epic tanks fra det Epic: Space Marine sæt jeg købte som noget af det første tilbage i de tidlige 90’ere vil passe glimrende sammen med min Knights og på sigt Titaner som pynt ved siden af (hvilket er alt det hele er anyway da sandsynligheden for at jeg får spillet er yderst lav). Se det øverste billede for dem sammen med mine færdige Adeptus Titanicus knights.

Jeg malede dem faktisk tilbage dengang, men yderst dårligt så da jeg faldt over dem i en oprydning for nyligt fik de en omgang hvid base og blå contrast, da jeg har malet lidt Utramarines i “den store skala”. samtidig fik jeg så trækket våben og lidt detaljer op i metal maling, hvilket de ikke var før, hvilket samlet hævede dem fra virkeligt ringe til hæderlige og værd at have stående som en del af slagmarken omkring de store bipedale kampmaskiner.

* 8mm mod 6mm, omend Space Marines i det gamle var 6mm men det gælder vist ikke deres tanks som her

Leave a Reply