Circle Orboros – Megalith

Circle Orboros – Megalith [Hordes]

Jeg har længe været gået død i Warmachine og Hordes fordi deres udgivelses og informationsmønster ikke passede med den måde jeg dyrker min hobby på.

Jeg fandt dog lidt interesse igen ved at min kickstater tik 5th ed Iron Kingdoms ankom, så skal jeg jo gerne have lidt flere “modstandere” malede hvis jeg nogensinde får gang i en gruppe igen 😉

Således er her Megalith: Enkel, men ganske tilfreds med den.

Den er malet med GW contrast til sten, reb og træ. Den type maling var virkelig god til de teksturrige elementer. Til krystaller og glow er brugt GW Hexwraith, glow med ok men skal arbejde lidt mere med de store krystaller da især kanten, der måtte justeres grundet overflow af stenfarven, ikke blev helt i skabet.

Siden det er druidernes konstruktion kom der smæk på basen med jordklumper, græs og blomster. Og det fungerer rigtig godt, så godt at jeg overvejer at genopfriske et par ældre Circle figurer der godt kunne trænge til lidt mere pep på det område.

Leave a Reply