Skaven – Clanrats [Warhammer: Fantasy / Warhammer: Age of Sigmar]

Skaven – Clanrats [Warhammer: Fantasy / Warhammer: Age of Sigmar]

Så er tre mere af mine gamle monopose skaven clanrats malet, og jeg har brugt lidt andre teknikker end på de tidligere, så selvom det er samme farvetoner (på nær halerne da min pink contrast maling er noget anderledes) ser de alligevel markant anderledes – og bedre vil jeg sige – ud. Der er meget mere liv i både hud og især tøjet, men ved nu ikke om jeg gider genmale de første når tonerne nu trods alt er ens, godt jeg ikke spiller og skal tænke på ensartethed i unit om end det da nager mig lidt at der er så tydelig kvalitetsforskel.

De første er dog blevet shinet en smule op i mellemtiden, kan lave et gruppebillede når jeg har lidt mere rotter klar så man kan se dem sammen.

Leave a Reply