Tre Goliath Gangers [Necromunda]

Tre Goliath Gangers [Necromunda]

Så fik jeg endelig malet de sidste tre Goliaths jeg har grundet, men jeg har dog en god stak mere både samlede og usamlede – jeg fik jo et godt tilbud for nogle år siden samt nogle “gratis” dele fra ForgeWorld ved en fejlforsendelse fra deres side. Når det er sagt har de taget mig en evighed fordi skemaet jeg har lagt mig fast på er godt, men figurerne har alligevel så mange detaljer at jeg mister fokus, hvilket er min evige bane.

Der er dog noget hyggeligt ved steroide drengene, så jeg finder nok flere frem igen… på et tidspunkt, der er så meget jeg gerne vil have malet.

De tre er

  • Zorg Chunkjuicer, Unpopular Fall-Guy of the Notorious Warrens. Han bliver konstant drillet med hans elskede pink hår.
  • Korg the Mountain, Barbaric Brute of the Besieged Refinery. Han er berygtet for først at stoppe med sin chopper når konsistensen på hvad end hans offer kan betegnes som hakkekød – også når det er automata og andet mekanisk.
  • Dranzek Chunkface, Domineering Extortionist of the Toxic Wrecking Yard. Hans grønne hår matcher farvet på det sludge der er i hans yndlingsblok. Der har de talemåden at det grønne presser en til det yderste, og det passer i hvert fald på hans tilgang til beskyttelsespenge.

Leave a Reply