Stormcast Eternals [Warhammer: Age of Sigmar]

Stormcast Eternals [Warhammer: Age of Sigmar]

Jeg fik endelig malet lidt flere af den stak Stormcast Eternals jeg har samlet mig gennem de senere år, lige siden Age of Sigmar og dermed faktionen kom. Det er ikke en gruppe jeg har samlet aktivt, men de sneg sig bare ind stille og roligt.

Der er dog noget virkeligt heroisk over dem, hvilket jo også helst skulle være tilfældet, og jeg fik virkeligt følelsen af at sidde og male en stak episke helte, endnu mere end det er når jeg maler space marines.
Jeg er ganske fint tilfreds med dem, det gyldne understreger det heroisk episke og er en fin udfordring at få toner og highlights på.
Jeg var lidt bekymret over at jeg havde valgt at køre andre guldtoner end sidst, der kørte jeg primært Citadel og her er det rent Army Painter til det gyldne, i begge tilfælde Vallejo til sølv og highlights. Modsat sidst begyndte jeg her med en mørk, rødlig guld (AP Greedy Gold) og malede så en ret grov drybrushing med AP Bright Gold for at gøre den lysere over det meste. Det gjorde en del og at jeg så til sidst sluttede af med sølv highlights igen gjorde at de har mere dybde end de tidligere men stadig ser ens nok ud til at passe fint sammen uden at man tænker over det hvis man ikke har dem i fingrene.
Jeg skal dog stadig arbejde med sølv highlightet, det blev lidt for groft og fyldigt mange steder.

Og nej, det var ikke med vilje at han fik rødt hår, planen var blond men min speed paint var åbenbart ikke rystet helt nok (eller også fik jeg fat i den orange uden at bemærke det, kan også være) og han blev rødhåret og ligner reelt lidt sådan jeg forestiller mig en vis heroisk kaptajn i en vis dobbelt-bys vagtværn.

Leave a Reply