Iron Kingdoms Nightmare Kingdoms rollespilsbøger

Iron Kingdoms Nightmare Empire rollespilsbøger

Jeg fik i dag en pakke med de rollespilsbøger til Iron Kingdoms som jeg havde støttet i deres seneste Kickstarter til settingen, Nightmare Empire bøgerne om Scharde Øerne, hvor Cryx imperiet holder til. Det er mørkt og dystert som det skal være for et rige bygget over tilbedelsen af en gigantisk dragegud der går at alt omkring den i en stor radius forrådner.

Brine Thrall figuren er en fin ekstra at få med, og den var let at samle med kun tre dele, men der nogle ret markante sprækker på samlingerne i dens bug (hvilket ikke kan ses på fotoet). Postkortene, der kom i konvolutten, er til gengæld herlige!

Jeg håber at jeg på et tidspunkt får spillet D&D 5E udgaven af Iron Kingdoms settingen, men med den lille har det nok lange udsigter. Bøgerne er dog uanset hvad (u)hyggelige at have og bladre i.

Leave a Reply