Beastman, Delberz Drifters, Chaos Team [Blood Bowl]

Beastman, Delberz Drifters, Chaos Team [Blood Bowl]

Jeg fik endelig ro nok i hovedet ved siden af familie og lektor-anmodning til at male en af de chaos renegade Blood Bowl hold jeg har haft liggende siden det udkom.

Han blev lidt mere brun end håbet, jeg fulgte Games Workshops farveguide med spray og så contrast for en mere mediterran hud, men den blev nu noget brunere end deres eksempel. Det er dog ok, det passer med et udyr fra de dybe skove.

Farverne på “uniformen” var jeg meget i tvivl om, sort var givet men hvilken farverig kontrast farve… Rød er klassisk, men det er jo et dedikeret Khorne hold, grøn er lidt Nurgles farve og jeg har et dedikeret hold, Tzeentch og Slanesh fangede mig ikke bare helt i forhold til dem og så var der jo kun undivided eller mindre guder/store dæmoner tilbage… Der kom den tabte femte kaos gud Malal så ind i billedet, og sort og hvid er en usædvanlig farve for et chaos hold og en god kontrast til brun (for Beastmen er jo den mest talrige rolle på holdet) så jeg giver det en prøve.

Billederne er vanen tro elendige, der er for lang tid siden jeg har malet og derfor taget billeder så skal finde tilbage til det aspekt også.

Kort om holdet

Delberz er en by dybt inde i den beastmen fyldte Drakwald Forest, hvor der er kamp mellem stammerne både på og udenfor grønsværen. Dette team, der består af mænd og dyr fra området omkring Delberz, har netop en særlig forkærlighed for kamp mod disse konkurrenter. Måske den mørke herre de tjener har en forkærlighed for dette, hvem ved…

Drakwald Forest

Leave a Reply