elauridsen

Bloater, pestigor, rotter og rotspawn, Pradeshynya Postules, Nurgle Rotters [Blood Bowl]

Bloater, pestigor, rotter og rotspawn, Pradeshynya Postules, Nurgle Rotters [Blood Bowl]

Så er de næste fire til Nurgle holdet klar. De blev igen endnu bedre end de tidligere vil jeg sige. Disse kan ses her og her.

2. Fesgraki the Plagued, Bloater. 110.000GP.
Fesgraki var topmålet af atletisk styrke og han virkede skæbnebestemt til at blive stjerne på Pradeshynyas menneske Blood Bowl hold, Pradeshynya Paraders. Der var dog en anden gud der mente noget andet end skæbnen, og han blev først syg med influenza, ikke usædvanligt i de nordlige riger. Da han endelig kom sig fik han en infektion i ørene efter at have badet i den lokale flod, der åbenbart ikke var så ren – men mange af byens ungmøer havde kunnet se hans tonede krop, så det var det værd. Infektionen blev dog så slem at han mistede balance evnen, så han svajede rundt og kunne ikke gribe bolden mere. Da det var på retur fik han et slemt sår på benet, da han væltede under træning og blev ramt af piggene på en anden spillers udstyr, og det ville ikke hele.
Der var efterhånden ikke andet at sige end at han var plaget af de højere magter, og han blev smidt af det pæne hold. Men byens andet sportshold var dog yderst klar til at tage imod han, uanset hvordan hans tilstand forværeredes…

6. Srarirt the Mutant, Pestigor. 80.000GP.
Srarirt var fra fødslen af misdannet, hans mund underligt trukket sammen og udstående, og da han begyndte at få tænder stak de ud i skæve vinkler. Meget atypisk valgte hans forældre dog at beholde ham frem for at sætte ham ud i skoven, og de beskyttede ham gennem hans tidlige opvækst i et håb om at han ville vokse fra det og blive normal.
Det blev han ikke. Det eneste han nogensinde kunne sige var en hvislende brølelyd, som så blev hans navn. Da han nærmede sig teenageårene kunne forældrene ikke skjule ham mere og resten af landsbyen jog ham ud. Efter at have flakket om i nogen tid i de vilde skove stødte han på en karavane af rejsende sportsfolk, der lignede ham og tog ham til sig som var de hans sande familie.

10. Jesgrayl the Gangreous, Rotter. 40.000GP.
Jesgrayl var en fattig brolægger, og han arbejdede derfor udenfor i al slags vejr, selv når vinterens kulde gav ham forfrysninger. Dette medførte med tiden at der gik koldbrand i både hans ben og arme, men han holdt stædigt ud og blev ved. En dag så en scout for holdet ham og fik ham overtalt til at skifte branche – for selv med de risici sporten bringer med sig var lønnen og vilkårene astronomisk meget bedre, og det var ikke fordi han fysisk kunne få det meget ringere…

13. Keryzhoald the Parasite, Rotspawn. 140.000GP.
Bændelorm er ikke en usædvanlig oplevelse i områder hvor maden og vandet ikke altid er så rent som det burde være, og da Keryzhoald en dag så orme-rester i sin afføring – som han altid havde været fascineret af og leget med som barn selvom han ikke måtte – tænkte han ikke nærmere over det. Den voksede dog så meget i maven på ham, at han begyndte at svulme mere og mere op, men han morede sig bare over dens sjove bevægelser.En dag var hans størrelse blevet står stor, at han nærmest skulle slæbe sig afsted, men afsted til den lokale boldbane med dens knagende, mosbegroede træ-tribuner ville han. Der blev han spottet af det besøgende hold og overtalt til at rejse videre med dem.
I dag er spørgsmålet hvor manden ender og bændelormen begynder… hvis der da er forskel…

Kommentarer

Leave a Reply