elauridsen

Bloater og rotter x2, Pradeshynya Postules, Nurgle Rotters [Blood Bowl]

Bloater og rotter x2, Pradeshynya Postules, Nurgle Rotters [Blood Bowl]

Så er de næste tre til Nurgle holdet klar. De blev endnu bedre end de første tre vil jeg sige. Disse kan ses her.

Historier

3. Aukhoax the Rash, Bloater. 110.000GP.
August var en boldspiller, og ikke en dårlig af slagsen. Som så mange andre fik han fodsvamp og udslæt på de steder, hvor tøjet gnavede. Ved ham blev det dog værre og værre, og da han forsøgte at få hans daværende holds læge til at sygemelde ham påstod de at det var falskneri fordi han ikke ville spille mere.
Derfor måtte han spille videre selvom han blev dårligere og dårligere, og til sidst måtte holdet acceptere det og selvsamme læge smed ham af holdet – men på det tidspunkt havde hans kløe spredt sig og flere andre spillere var blevet endnu hårdere ramt.
Han kunne dog ikke lade sit hidtidige liv bag sig og endte på et hold der var lige så sygt som ham selv, men han tog et nyt mere passende navn, han var ikke August mere Aukhoax the Rash, et navn der indrammede afslutningen på hans gamle liv med stolthed.

8. Blashtrych the Bedridden, Rotter. 40.000GP.
Blashrych var minearbejder, lige så solidt bygget og hårdfør som man ville forvente. En dag stødte han dog på en undergrundstrøm med ildelugtende og bakteriebefængt vand, som han blev gennemblødt af. Nogle dage efter blev han så syg at han ikke kunne forlade sengen og han sygnede mere og mere hen.
Da han endelig kunne var det klart at ingen ville lade ham komme nær minerne, men heldigvis var der et sportshold i byen der søgte folk med hans ny kvalifikationer…

9. Kherrok the Impure, Rotter. 40.000GP.
Kherrok var den beskidte dreng da han barn, knægten der lignede han aldrig blev vasket – og hvis han blev det legede han straks derefter i en mødding uden at tænke over det. Det gav ham fra barnsben betegnelsen uren, og det undrede ingen da han blev alvorligt syg. En sygdom der modsat alt andet i hans liv gav ham et job…

Kommentarer

Leave a Reply