elauridsen

Pestigor, Bloater og Rotter, Pradeshynya Postules, Nurgle Rotters [Blood Bowl]

Bloater, Pestigor og Rotter, Pradeshynya Postules, Nurgle Rotters [Blood Bowl]

Så fik jeg malet de første tre på mit Nurgle Rotter Blood Bowl hold, det virkede passende at få det malet i disse covid-19 dage.

De er malet udelukkende med contrast paints, de fungerer virkelig godt til Nurgle og kunne samtidig nogle gode teksturer ved at lave dem klatte lidt her og der. Samlet er jeg blevet virkelig glade for dem, de er blevet dejligt lyse og farverige.

Og bare rolig, Goblin holdet er ikke glemt, jeg har gang i en serieproduktion af dem ved siden af jeg maler de sjovere afbræk.

Historier

4. Ghalfruletts the Abandoned, Bloater. 110.000GP.
Ghalfruletts blev født som Ghalor, et svageligt, misdannet barn af en fattig bondefamilie langt fra nærmeste landsby. Grundet deres fattigdom forlod de dog ikke det mærkede barn i vildnisset som skikken er, men lod ham vokse op på gårde og bidrage med hans arbejdskraft, der grundet hans unaturlige råstyrke allerede var anselig fra en ung alder. Han var dog ofte syg, og til sidst troede de ham død og efterlod ham alligevel i et håb om at guderne ville være dem mere nådige. Hans feber fortog sig dog, og hviskende fandt livet tilbage til hans krop og han stavrede gennem vildnisset indtil han fandt en trup rejsende sportsfolk, som han har fulgt siden.

5. Bludizhitch the Grotesque, Pestigor. 80.000GP.
Bludizhitch blev født som Beorgihi, søn af bønder i udkanten af nogle af skovene i bjergene. Da de så at deres baby udviklede så horn efterlod de ham i skoven, men frem for at blive spist af vilde dyr klarede det lille barn sig. Han må dog have kunnet huske det navn hans forældre gav ham, omend det i hans gutturale stemme blev til Bludizhitch.
En dag begyndte han at blive syg, og hans søgte andre med samme lugt som hans nuværende, og han endte op hos den hensygnende sporthold, som han har fulgt siden.

7. Astizhald the Befouled, Rotter. 40.000GP.
Astichald, Asti blandt venner – hvilket var stort set alle han har mødt i hans øjne – var en af de lokale brygherrer i Pradeshynya. Han var kendt for hans boblende væsker, der gjorde en fuld og endda indimellem smagte godt.
Han blandinger af forskellige ingredienser blev dog en dag for kreative, og efter han testsmagte begyndte han at lugte mere og mere ilde – og hans bryg ligeså. De fandt dog stor genklang hos både spillere og fans af Postules holdet, og han blev snart tilbudt en ledig plads selv da hans nedadgående fysik “lige var hvad holdet søgte” ifølge træneren.

Kommentarer

Leave a Reply