Kommende Beasts of Chaos [Warhammer: Age of Sigmar]

Kommende Beasts of Chaos [Warhammer: Age of Sigmar]

Jeg har i årtier godt kunnet lide beastmen og hele menneske-dyr delen af chaos, lige siden jeg købte den første Warhammer Armies Chaos i den store papkasse (fourth edition) som min første chaos bog nogensinde. Deri var min yndlings-karakter Egrimm van Horstmann, men det er en anden historie.

Lidt kortere, men dog flere årtier, har jeg haft en metal Dragon Ogre Shaggoth liggnede, men jeg fik aldrig malet den og var lidt irriteret over at figuren var balanceret sådan at den grundet dens høje metal-vægt tippede forover når den stod på den medfølgende firkantede base. For nyligt kiggede jeg min alt, alt, alt for store pile of shame igennem og besluttede at nu skulle det være og jeg fik fat i en passende moderne base til den.

Jeg har som sagt altid godt kunnet lide beasts, så da jeg så den nu out of print Start Collecting Beasts of Chaos til noget nedsat pris i den lokale Faraos kunne jeg ikke stå for at lade den gamle få selskab.
Da jeg så var forbi Games Workshop København i sidste uge medens vi har på ferie på Sjælland endte jeg med også at tilegne mig Vanguard æsken, nu burde jeg have dyr og ny Age of Sigmar nok oven i det jeg allerede har til lang tid.

Kommende Beasts of Chaos [Warhammer: Age of Sigmar]

Leave a Reply