Resurrectionists - Canine Remains [Malifaux]

Resurrectionists – Canine Remains [Malifaux]

Jeg indså at jeg skal se at få flere Malifaux figurer af hylden i et vist tempo, for de står så klemt at flere af dem er begyndt at falde ned og gå i stykker. Således er her den næste udøde hund malet udelukkende med contrast malinger og en blod effekt for god ordens skyld.

Den blev lidt “blotchy” i pelsen, men på den anden side passer det ok i forhold til at der nok er blødninger under huden etc. på den. Det er i hvert fald min (gode) undskyldning! 😉

En ting der irriterer mig meget med de sidste figurer jeg har bearbejdet er at min Army Painter satin varnish er endt med at virke mere som en shiny end satin overflade, reelt på niveau med den blanke varnish fra GW i sin tid, selv den blanke blod effekt er reelt ikke blankere end resten. Det er så grelt at det får mig til at overveje at købe en satin eller endda mat pensel lak for at den vil matche mine andre Malifaux figurer. Dette påvirker desværre også fotografierne, det blanke gør dem endnu ringere desværre.

Leave a Reply