elauridsen

Malifaux: Outcasts - Hannah

Outcasts – Hannah [Malifaux]

Hannah, Freikorps bibliotekar, har en sej historie om at hun byggede en powersuit for at nå de øverste bøger, og figuren er også ret sej (ikke sikker på at den kan købes normalt nu, købte den i forbindelse med deres Gen-con sneak peaks) omend lidt besværlig at samle.

Jeg har haft power-suiten malet i ret lang tid efterhånden, men jeg kunne ikke finde ud af en måde at få Hannah til at se spændende ud på. I sidste ende besluttede jeg mig for at hun måtte blive færdig uden at være noget særligt – det er i sig selv noget særligt i Malifaux verdenen.

Jeg må desværre indrømme at jeg selv synes at Hannahs paintjob er lidt kedeligt, men det passer til figuren føler jeg. Suiten er godt nok meget rå metal, men jeg føler at jeg har ramt den måde jeg har forestillet mig den på ud fra illustrationerne i regel-bogen så det er ok.

Kommentarer

Skriv et svar