elauridsen

Cerastus Knight Archeron

Cerastus Knight Archeron [40k]

Så fik jeg endelig malet min Cerastus Knight Archeron færdig, og selvom jeg købe den brugt var der så mange forbedringer at jeg næsten lige så godt kunne have malet den fra bunden. Ikke at den tidligere ejer ikke var begyndt at male den, bare se Ω symbolet som han erstattede symboler på top-delen med, men han havde stort set ignoreret alle slanger, ledninger og nitter og så var selve cockpittet slet ikke malet og det skulle selvfølgelig med…

Ørne-symbolet på højre ben, der ligesom de andre var et waterslide transfer, var heller ikke sat ordentligt på, og i mit forsøg på at rette det på plads i forbindelse med washing revnede det, så jeg tog min skalpel og boremaskine og forsøgte at få det ligne at der var en skade på ben-skjoldet der hvor det manglede.
Den tidligere ejer havde ligeledes forsøgt at magnetisere armene, men var gået i stå efter den ene skulderplade. Den anden er limet fast, og jeg så ingen grund til at ændre på dette.

Jeg er godt tilfreds med den, der er da en del områder hvor den kunne have været bedre (bedre udførte highlights, flere dybder i skygger etc.), men samlet passer det godt til figuren føler jeg. Det at det er en fed model redder selvfølgelig meget, men jeg er godt tilfreds med den måde jeg har fået wash til at trække striber på rustningen (kraftigt inspireret af og baseret på den måde skidt rent faktisk lægger sig på min bil – endelig noget jeg kan bruge den træls ting til) og så farvespillet jeg har fået skabt på guld-delene.

Kommentarer

Skriv et svar