elauridsen

An Chu Kuk (Dark Age) med krakeleret base

Forsøg på watereffect med An Chu Kuk (Dark Age) blev til krakeleret base

Tanken var jeg ville have en dyb blod/vand effekt på basen til min An Chu Kuk, men det tog nogen tid af få fat i water effect materiale. Det blev dog ikke som håbet…

Jeg kan ikke helt gøre op med mig selv om det krakelerrede look er ok eller om jeg skal forsøge at lave det forfra.

Det irriterende er at jeg gjorde mig megen umage med ikke at få effekt laget for tykt, så det netop krakelerer (dvs. under 3mm per lag), men enten har det varme vejr gjort at det tørrede for hurtigt eller jeg var ikke tålmodig nok med at føje de yderligere lag til – der kan varmen også have snydt mig, der var dog gået mange timer til omkring et halvt døgn mellem hver omgang.

Kommentarer

Skriv et svar