elauridsen

Cloverfield Stompers [BloodBowl]

Cloverfield Stompers [BloodBowl] tanker

Da de annoncerede genudgivelsen af Halflings til Blood Bowl for nogle uger siden blev jeg fanget ind af spillets paroderende humor igen, så jeg har nu et hold (plus de obligatoriske treemen) på vej – eller det har de været i nogen tid, nu burde de bare snart ankomme.

I den anledning fandt jeg på et navn til dem og lidt indslag omkring dem, der skal nok komme mere omkring dem, både historier og senest når jeg får dem malet – omend det først bliver efter ferien, jeg slæber ikke maling med rundt i verden.

Facts om holdet

Holdet har flere mere eller mindre officielle slag-ord:

  • CFM! eventuelt fulgt af holdets navn eller Clearly Fine Spam!, et slogan fra en populære reklame-række på Cabalvision hvor holdet promoverede Hammel Food Collaborations kød på dåse – et koncept primært halflings og ogres tog til sig, omend sidstnævnt allerede kendte det fra riddere.
  • Cloverfields Forever, den uofficielle slagsang for holdet blev udødelig-gjort da trubadur truppen Beetless udførte dem kort efter de slog igennem. Gruppen af halflinger fik sit navn efter deres store protester over manglende rodfrugter til en af deres optrædener og blev verdenskendt (eller i hvert fald i the Moot) under dette tilnavn.
  • We are lucky! medens holdets kløver symbol hæves på bannere over tribunerne.

Holdets treemen er endnu ikke blevet optaget i bevægelse på cabalvision, men fans der har været til kampene (og modstandere) holder fast i at det rent faktisk sker.

Holdets farver er grøn og blå med gul/orange som symbol-farve og hvid til striber og markeringer.

Kommentarer

Leave a Reply