elauridsen

Wights og Skeletter, Barrichmere Barrowgeists, Shambling Undead [Blood Bowl]

Wights og Skeletter, Barrichmere Barrowgeists, Shambling Undead [Blood Bowl]

Her er fire spillere mere på mit shambling undead Blood Bowl hold, de to wights og to af skelletterne. De støder til de to mumier jeg allerede har klar.

De fire “ny” (kan man ikke just kalde udøde) er:

 1. Wigmar Knauer, wight.
  Wigmar Knauer siges at have været livvagt for en af de adelige da han var i live, og en af deres efterkommere virker da også til at have et særligt godt øje til ham. Der er da også påfaldende ligheder mellem denne efterkommer og malerier, der skulle forestille Wigmar og hans herre i sin tid, så måske det ligger til familien.
 2. Hans Seydel, wight.
  Da han var af mere levende overbevisning spillede han for byens andet hold, Barrichmere Burgomeisters, der var lavet som en måde for byrådet at møde og interagere med borgerne på. Dette møde var dog fatalt, men selv døden kan ikke holde en trofast embedsmand nede – at flere af de borgere, der var skyld i hans afgang, sidenhen er er forsvundet – og at holdets ghouls ualmindeligt mætte og gode venner med Hans er givetvis bare et tilfælde…
 1. Roderick Fechter, skeleton.
  Fechter familien er en af de ældste familier i Barrichmere, og det er debatteret om Roderick virkelig var et medlem deraf for flere generationer siden, da optegnelserne om den tid er tvivlsomme. Faktum er at han blev gravet op fra deres familiegravsted, omend hans lig var placeret med hovedet nedad, men givet hans spil på banen har familien taget ham til sig og bifalder ham som en af deres.
 2. Ralf Rosengart, skeleton.
  Rosengart er en anden af Barrichmeres finere men ikke adelige familier, og de ville selvfølgelig ikke stå tilbage for Fechtersne, så de fik deres tip-tip-tip-tip oldefar Ralf hyret med på holdet.

Kommentarer

Skriv et svar