Warmachine: Cryx - Skarre

Cryx – Skarre [Warmachine]

Jeg har haft Skarre 1 liggende halv-malet i umindelige tider, men i forbindelse med vores flytning for fire år siden forsvandt skelethovederne til hendes skorstene på ryggen så derfor blev figuren liggende. I forbindelse med den store con-bestilling fra dem tidligere på året fik jeg så bestilt dem med som reservedele og samlet hende færdig.

Hun er blevet meget mørk på grund af den sorte kappe, støvler og hendes kul-sorte hår men det giver hende en vis stil. Jeg gik direkte efter diva-looket med håret og hendes mørkerøde løber og negle.
Hendes hud i ansigtet ser dersværre langt mere ru ud på billedet end den gør “i fingrene”, men det skyldes der var nødt til at komme flere lag da jeg ikke kunne undgå at strejfe over det igen når jeg malede øjenbryn og hår. Burde finde nogle pensler der er endnu mindre end GWs Fine Detail til sådanne detaljer.

Leave a Reply