Warmachine: Mercenaries - Bloody Bradigan

Mercenaries – Bloody Bradigan [Warmachine]

Endelig fik jeg malet en figur af et menneske, hvor jeg er godt tilfreds med huden. Både Fiona og Skarre havde ting der gjorde jeg ikke var tilfreds med deres ansigter, men jeg føler at Bloody Bradigan er blevet bedre. Der er kommet et godt spil i hans mere solbrændte hud gennem den mere forsigtige brug af wash og jeg har fået givet hans læber og kinder et svag strejf af rødlige toner gennem en fortyndet glaze.

Det var også enormt sjovt at male alle hans tatoveringer, som jeg forsøgte at holde i variationer over det maritime med et skib, fisk, skattekiste, anker, måge og selvfølgelig et hjerte.

Det er faktisk en figur jeg kunne overveje at vende tilbage til når jeg engang er blevet bedre, bare for at lave flottere tatoveringer.

Leave a Reply