elauridsen

Hordes: Skorne - Titan Sentry

Skorne – Titan Sentry [Hordes]

Så fik jeg også min Titan Gladiator færdig, og selvom jeg ikke er 100% tilfreds med den må den være som den er.

Jeg er f.eks. slet tilfreds med dens flag, men som på min anden Titan er flaget egentlig mest en slags pladsholder indtil jeg beslutter mig for hvilket tegn der skal males på, så på et tidspunkt bliver det alligevel shinet op.

Den brune ink er også løbet lidt for meget og har dannet lige lovligt kraftige “pøle” af skygger, men jeg ville samtidig have den til at se beskidt og “brugt” ud da den netop er ment som forsvar med det store skjold og dens rolle på slagmarken så jeg lod det være istedet for at bruge mere tid på det. Især ryggen er lidt ramt af dette, men det virker til at inken virkelig ikke kunne lide at det var anden gang figuren blev malet (købte den brugt sammen med det mest andet af mit Skorne) på specielt dette sted – ellers har jeg ingen problemer haft med at genmale dem.

Mit sidste kritikpunkt er krystallerne, jeg arbejder støt og roligt på at blive bedre til at få dem mere “skinnende” med highlights, og medens det går fremad er jeg stadig langt fra tilfreds. Ingen grund til at sende mig guides dog, jeg kender udmærket teorien om at male gems, jeg skal bare have færdighederne til at få teknikkerne til at spille i praksis.

Samlet er jeg dog ok tilfreds med den, det er en fin figur og den passer udmærket til sin rolle i spillet og ser fin ud på slagmarken hvilket vel er det vigtigste på det her tidspunkt – jeg vil gerne prøve at spille med mine Skorne, så kan jeg vinde male konkurrencer på et senere tidspunkt (… når jeg er blevet markant bedre).

Kommentarer

Leave a Reply