elauridsen

Hordes: Skorne - Reptile Hounds

Skorne – Reptile Hounds [Hordes]

Jeg har endelig fået malet de Skorne Reptile Hounds færdige som jeg fik i mit brugt købt for lidt tid siden. Det er ikke nogle modeller jeg selv ville købe og spille med, men de var gode at øve mig på. Jeg har gjort en del ud af skindet, flere lag grå highlights og så især guldkanterne på rustningen – dem er der mange af, så fik virkeligt øvet præcision. Krystallerne er ikke så fantastiske, at male den slags er helt klart noget jeg skal øve.

Jeg er generelt rigtig godt tilfreds med dem, samlet er det nok de figurer jeg føler jeg har malet bedst. Samtidig må jeg dog indrømme at jeg er glad for de er overstået, en ting er små linjer men når man ikke finder figurerne så specielt spændende udover den tekniske udfordring er de ikke så fængende i længden.

Kommentarer

Leave a Reply