elauridsen

Hordes: Skorne - Archidon

Skorne – Archidon [Hordes]

Jeg har lige siden jeg købte den store stak Skorne brugt overvejet hvad jeg skulle gøre med Archidonnen, om den skulle ommales totalt på vingerne eller om jeg skulle bibeholde den oprindelige ejers farveskema.

Jeg valgte at respektere den oprindelige ejers farveskema og bibeholde vingerne grundlæggende som de var men male kanterne på rustningen op i guld, gøre klo-tingene til mørkt metal som de andre Skornes våben og generelt få alt mere skarpt og med højere kontrast.
Den oprindelige ejer havde brugt en meget bronze-agtig guld til rustningen, og overset en del steder med rustning og bare ladet den være rød ligesom kroppen, men den mere gule kraftige guld jeg bruger giver efter min mening en flottere helhed med den kraftige kontrast.

Samlet er jeg fint tilfreds med den, at vingerne er røde ligesom huden giver den et meget dæmonisk udseende hvilket passer godt til figuren. At jeg så tvivler på at jeg for spillet med den er en anden sag, men det er en sej figur.

Kommentarer

Leave a Reply