elauridsen

Warmachine: Khador - Man-O-War Demolition Corps Leader

Khador – Man-O-War Demolition Corps Leader [Warmachine]

Jeg tog den metal Man-O-War Demolition Corps Leader jeg havde liggende som den aller første test i at bruge min airbrush.  Man kan nok ikke se det, men der er malet en mørk rød først og så en lysere rød over for at give den dybde.

Samlet er jeg udmærket tilfreds med den, den opsamler “min moderne Khador stil” og selvom airbrushen måske ikke gjorde den store effekt var det en hurtig måde at få en ensartet tynd rød flade på. At jeg så bevidst har malet områder en anden tone og inket det for at få rustningen til at se slidt ud er en anden ting – men det var langt behageligere at arbejde på end hvis jeg havde malet det første lag rød med pensel, så skal teknikken til det mere avancerede nok komme med tiden.

Kommentarer

Leave a Reply