elauridsen

Warhammer: Age of Sigmar - Stormcast Eternal Liberator

Stormcast Eternal Liberator [Warhammer: Age of Sigmar]

Så fik jeg malet den Stormcast Eternal Liberator, der fulgte med White Dwarf bladet for et par uger siden, og jeg må indrømme at den har gjort mig mildere stemt overfor Age of Sigmar. Ikke på den måde at jeg er glad for at de dræbte Old World, som jeg var meget glad for som setting, eller at reglerne virker fantastisk gode nu, men den ny stil figur var virkeligt let at samle og få malet til et rigtig godt udseende resultat. Selv med mine evner vil jeg sige at jeg nærmer mig kvaliteten af ‘Eavy Metal Teams demo-modeller, for forskellene primært kommet gennem farvevalg.

Figuren gav mig også en god undskyldning for at få prøvet den metallic blå farve fra Vallejo som jeg ikke kunne lade være med at købe, og selvom det var en farve beregnet til airbrush var den dejlig let at male med selvom den var på den tynde side. I det hele taget føltes det helt forkert at gå tilbage til de meget tykkere Citadel/Games Workshop farver derefter, og dem har jeg ellers sværget til tidligere og regnet deres tyktflydende dækkene evne som en ting der passede mig godt, men der hvor jeg er nu føles de nu for tykke og æder for mange detaljer.
Man udvikler sig hele tiden, og det er vel bare et tegn på at jeg skal skifte til Vallejo, hvilket jeg kan se mange af de virkeligt dygtige også bruger. Til begyndere eller folk der ikke går så meget op i at få alt med vil jeg dog stadig til en hver tid anbefale GWs malinger, de er nemmere at omgås da man bare kan “smøre dem på”.

Figuren er for øvrigt grundmalet guld med airbrush oven på en sort base fra spray (fordi jeg vil have tømt mit lager af sprays før jeg skifter til at basecoate med airbrushen), hvilket gav mig en rigtig god base at arbejde ud fra og allerede de første nuancer da jeg gik efter et mere forsigtigt lag for netop at opnå denne effekt fra starten.

Basen er jeg også fint tilfreds med, da de blålige krystaller (knust glas) understreger det overnaturlige i at de ankommer med lynet og det grønne græs viser at det er en god kriger (modsat det onde chaos). Jeg valgte dog at først et underlag af brunligt deko-sand som jord for teksturens skyld hvor det andet så ligger ovenpå / begravet i.

Kommentarer

Leave a Reply