elauridsen

Hordes: Circle Orboros - Shifting Stones

Circle Orboros – Shifting Stones [Hordes]

Den sidste enhed figurer jeg når at få færdig i 2015 er disse tre Shifting Stones fra Circle Orboros faktionen i Hordes, omend jeg nu mest købte dem for at have nogle runesten props til rollespil.

Jeg er godt tilfreds med dem, jeg synes de har fået en god blanding af troværdig sten-overflade og pulserende grønt lys i runerne. Jeg har brugt tre nuancer grå bygget op via highlights fra den mørkeste til stenen, emerald grøn med lys grøn i midten til runerne og så har det hele fået først en brun og derefter en oliven-grøn wash for at give dybde og få det til at hænge sammen.
Jeg har med vilje både brugt jord (groft brunt dekosand), frodigt græs og lidt mørkere, længere græstotter for at baserne netop skal flyde over af liv nu det er druide ting. Jeg burde overveje også at få fat i noget der kan bruges som blomster på baser til det tema, omend disse er “mættede” vil jeg sige.

Kommentarer

Leave a Reply