Shinet op Warmachine: Mercenaries - Eiryss

Shinet op Warmachine: Mercenaries – Eiryss [Warmachine]

I forbindelse med mit uheld i efteråret hvor min hylde med Khador figurer røg ned og tog en del andet med røg min Eiryss og med. Jeg har ikke tal på de gangen hvor hun er faldet er og gået fra hinanden, så det var ikke første gang jeg skulle gen-samle hende og shine hende op.

Siden jeg har haft hende i rigtig mange år er grund-malingen ikke fantastisk, men jeg har markeret lidt kanter og ændret lidt områder for at få dem til at stå bedre frem. Hun er langt fra fantastisk, og jeg kunne nok gøre et samlet bedre arbejde i dag, men det ville kræve at jeg strippede hende totalt og derefter samlede hende for gud ved hvilken gang, og det vil jeg ikke.

Jeg ved at highlightsne på hendes ansigt virker meget ekstreme og ikke ser særligt gode ud når man ser billede zoomet tæt på figuren, men set på afstand ser det ganske udmærket ud.

Leave a Reply