elauridsen

Ultramarines

Cerastus Knight Archeron og blå marines på vej

Jeg kan åbenbart ikke holde mig fra de større figurer, for jeg “kom til” at tillægge mig en brugt Cerastus Knight Archeron i mandags. En af de udslagsgivende ting var at den var malet i Ultramarine farver, og jeg har i nogen tid været fristet til at lave en Horus Heresy hær – eller rettere, mere tænkt som den turbulente tid i genopbygningsfasen lige efter men HH kommer tæt på stilmæssigt – med Ultramarines og verdenerne omkring dem. Jeg har samtidig i nogen tid været fristet til en Imperial Guard/Knight combo forestillende en hær forestillende en Knight World, så det passede godt med en verden i Ultramar regionen. Så nu er jeg ved at shine en knight med masser af Ω symboler og male et sæt Betrayal at Calth op.

Det sjove er faktisk at jeg ikke var specielt lun på smølferne før jeg købte det sæt, men jeg brugte megen tid på at kigge på forskellige legioner derefter og faldt delvis for farveskemaet (har malet en del Khador til Warmachine så rød er en rar afveksling), nostalgien (det første Space Marine jeg malede for 20 år siden var en dreadnaught og Tiberius – har dem stadig) og så at figuren af Roboute Guilliman nærmest er essensen af alt hvad jeg forestiller en space marine er.

Kommentarer

Leave a Reply