elauridsen

Arcanists – Wendigo [Malifaux]

Arcanists – Wendigo [Malifaux]

Nu min bachelor er afleveret har jeg tid til at få malet igen, så jeg lagde ud med at få de sidste Rasputina crew-medlemmer jeg har malede.

Først kom hendes Wendigo totem, hvor jeg på wendigoen prøvede en lys grønlig farve tid huden, der passede godt med frostskader i hudoverfladen. Jeg håbede at det sammen med en brun vask, Aggrax Earthshade, ville se ud som en frost-syg hud. Det lykkedes ikke helt som håbet, men jeg vil heller ikke sige at det er helt mislykkedes.

Hvad der dog er mislykkedes er dog netop den brune vask, i hvert fald på de brune område. Jeg ved ikke hvad der er sket for min Aggrax Earthshade, men på kappen og flere andre områder dannede den en hvid, mælket overflade – selv ved et tyndt lag. Jeg har forsøgt at redde det på flere måder, hvilket har fået kappen til at se plettet og dermed en smule slidt ud, men det er stadig ikke så godt som jeg håbede i forhold til at jeg havde highlights på folder osv. inden uheldet med vasken.

Hvis man ser bort fra det problematiske malearbejde på de brunlige områder er jeg dog udmærket tilfreds med figuren. Til at begynde med var jeg ikke lun på at det reelt var to figurer der kæmper der skulle forestille at være én, men jo mere jeg havde den i fingrene jo mere glad blev jeg for dynamikken i den, den har virkelig en unik stemning.
Jeg er også godt tilfreds med farve-valgene jeg traf, de blå bukser er et stadie i mit forsøg på at ramme noget der ligner blue jeans stof og jeg føler at jeg er på vej. Den grønne skjorte giver også en god kontrast til det brune.

Kommentarer

Leave a Reply