elauridsen

Arcanists – Blessed Of December [Malifaux]

Arcanists – Blessed Of December [Malifaux]

Den sidste December figur jeg har (indtil videre, hvem ved hvad fremtiden bringer) er Blessed of December. Jeg valgte at male hende/den i en ret ensartet brun tone som jeg ville en bjørn, da jeg mere ser hende som et naturligt vinterdyr i dette stadie end som en menneskelig kultist der tilbeder December.

Jeg overvejede kraftigt om jeg skulle given pelsen nogle mere markante hightlights, men lod være da det ville få den til at se mere overdrevet ud, og mit billede var en bjørn/elg (geviret) i sneen. Figurens pels har en svag drybrushing i en tone nær bundfarven og så en gang brun vask, som heller ikke opførte sig optimalt her men i det mindste pænere end på wendigoen, og det er så det. Til huden omkring hænder/fødder/poter brugte jeg igen den grøn-hvide som på wendigoen og her fungerer det også udmærket. Jeg brugte de samme farver på hendes bryster, da pelsen ikke dækker dem helt (ligesom på visse dyr) og til læber og brystvorterne brugte jeg en solbrændt hudfarve frem for rød for at holde det mere blegt.
Geviret virker måske lidt plettet og spottet, som om det ikke er malet særligt grundigt, men de to toner ben (lyse highlights), tynde brune lag maling og brune vask til sidst, er bevidst lavet sådan ud fra et forsøg på at efterligne hvordan gevirerne på rensdyrene i zoo ser ud.

Basen blev holdt i rent, hvidt granulat, og da jeg fik det til at ligge i lag og små dynger, hvilket dog er svært at se på billederne, men noget tydeligere når man står med figuren i hånden, valgte jeg ikke at fylde andet. Min tanke om figuren er at den står på en fuldstændigt snedækket landskab, så andet ville også næsten være i vejen. Jeg forsøgte at få den til at dække godt op omkring fødderne, som har fået lidt hvidt på den ene side også for at det skal ligne at der hænger sne i pelsen, så det ligner at den springer gennem sneen og derved synker i.

Kommentarer

Leave a Reply