elauridsen

Crimson Fists Vindicator [40k]

Crimson Fists Vindicator [40k]

Siden jeg har flere af Games Workshops jubilæums-figurer, der ofte er Crimson Fists på grund af forsiden på de første 40k regler, kom jeg frem til at jeg vil male lidt space marines i det farveskema for at få lidt der passer sammen.  Det påvirker selvfølgelig ikke de 30k figurer jeg også måtte male, der holder jeg fast i Emperor’s Children og Ultramarines!

Jeg har i mange år været lun på Vindicator tanken, så jeg endte med at købe en og så efter ovenstående overvejelse male den i Crimson Fists farverne.

Jeg forsøgte en del forskellige toner for at finde en god blå, og til sidst endte jeg med den noget mørke Vallejo Dark Prussian Blue. Der er edge high-lights med Vallejo Oxford Blue. Den røde skulle være mørk for at matche den blå, så valgte GWs Khorne Red. En ren hvid ville ikke passe så blev den meget lyse grå GW Ulthuan Grey.

Jeg er ikke tilfreds med den, shading og highlights er ikke blevet helt som jeg havde håbet, men det er så også “kun” den anden tank jeg maler så jeg føler jeg har en del at lære/øve op når det kommer til at male den slags figurer.

Crimson Fists Vindicator [40k]

Kommentarer

Leave a Reply