elauridsen

5x Emperor's Children [30k]

5x Emperor’s Children [30k]

Så fik jeg forfinet de fem Emperor’s Children space marines jeg fik sammen med den første ForgeWorld Horus Heresy bog da jeg købte den brugt. Jeg ved godt at det ikke er “rigtige” Emperor’s Children figurer, men blot en blanding af gamle figurer malet i det skema af den tidligere ejer, men netop det at hver af dem er unikke passer godt til at de begyndte at udsmykke deres rustninger individuelt og brugte krystaller og andet for at se flottere, og dermed mere perfekte, ud. Derfor jeg malede blod-dråberne som krystaller og skelet-hovederne i guld, når de er bling tænker man ikke så meget efter hvilken legion de oprindeligt hørte til.

Jeg elsker stadig deres farveskema, selvom det ikke følger eksemplerne fuldstændigt.

5x Emperor's Children [30k]

Kommentarer

Leave a Reply