elauridsen

Emperor's Children

Flere Kejser børn malet

Jeg har fået shinet et par mere af de test Emperor’s Children figurer jeg fik i en handel tidligere på året op, så nu er den lille gruppe på tre klar. Jeg har lagt billeder op af den første, men selvom de hver især er unikke vil jeg alligevel undlade at lægge de to ny op og vente til jeg har enheden helt klar. Jeg ved dog at nogle folk følger min blog, så jeg vil lade dem vide at jeg er igang igen oven på eksamen, og det er en god undskyldning for at dele en fin tegning.


Alle steder vises der at normale Emperor’s Children, før de blev helt vendt til Chaos og skiftede fra lilla og guld til lyserød og sort, havde lilla skulderplader – de var lilla og guld hele vejen igennem. Forge World og de fleste har dog valgt at lave skulderpladerne hvide for at have en god kontrast, og det følger jeg også da det giver en god kontrast.

Kommentarer

Leave a Reply